August måneds positive historie 2015

Denne måneds postive indlæg kommer fra Louise som skriver følgende;

Kære Lola. Jeg har en dejlig dreng på 4 år, som går i Brovst børnehave. Anders er meget glad for at gå der og til tider kan det være svært at planlægge en fridag, da pædagogerne har planlagt noget spændende til dagen efter, som han ikke vil gå glip af. Eksempelvis zoo safari, hvor de skal fange biller i en kartoffelfælde ( jeg elsker deres opfindsomhed) Jeg har lige netop været på Kidslink og set billeder og bliver rørt over de utallige skønne aktiviteter de laver med børnene. Ikke mindst rørt over billederne de dagligt tager af tavlen, hvor der er beskrevet, hvad de har lavet i løbet af dagen og oftest med den mest anerkendende afslutning. “Børnene har været super seje – eller hjælpsomme, dygtige” Mit barns selvværd, trivsel, nysgerrighed og evne til at indgå relationer styrkes i den gruppe. Dette takket været 3 super engagerede pædagoger, som elsker det de laver, og det lyser ud af dem. Det de gør er så beundringsværdigt og jeg ville ønske at de kunne blive anerkendt for den kæmpe store indsats de gør med en ellers lav normering. De får det til at se legende let ud. Skulle jeg derfor nominere ville det blive pædagogerne på gul stue i Brovst børnehave, hvor de primær voksne er Ella, Heidi og Janne. De medvirker til et sundt miljø for en ellers stor børneflok, hvor det enkelte barn bliver set/ hørt og mødt. Hvor jeg som forældre hver dag føler mig tryg ved at aflevere mit barn og har stor tiltro til at de medvirker til at give ham de bedste forudsætninger fysisk, psykisk og socialt. De udstråler varme og glæde når de er sammen med børnene og jeg tænker at grunden til at børnene på gul stue betegnes som at være en gruppe med gode relationer og er små gode kammerater kan tillægges pædagogernes store arbejde. Jeg ville blive så glad, hvis du ville være en del af den anerkendelse de i så høj grad fortjener. De bedste hilsner Louise Skøt