Blog

På min blog lægger jeg løbende videoer, debatindlæg og meget andet ind.

Forum er blevet til en app

Flere og flere bruger tablet og smartphone til og fra job i fx bus og tog til at lytte, debattere og reflektere. Jeg prøver at følge med udviklingen, og har derfor flyttet forumfunktionen til min app, hvor jeg håber, at du vil være med.

Her er en video der handler om, hvorfor forældrerollen har det så svært i dag?

Hør alle indlæg

Jeg har i 2016 og 2017 svaret på spørgsmål fra Radio Køges lyttere. Det er der kommet en masse små gode radioindslag ud af, som du kan høre her.

radio-2-xxl

Indlæg og debat fra bl.a. min Facebookside

Her bliver der fra tid til anden lagt nye indlæg på omkring familieliv og debatindlæg fra Facebook.

Artikler

Artikler fra magasiner, aviser og online blogs, hvori jeg er interviewet. Samt artikler som jeg anbefaler.

Positive indlæg

De positive historier efter maj 2017 kan du se i min app, og her har de fået titlen ”hverdagens smil” under videoerne. Men tidligere positive historier kan du stadig læse herunder.

Al hjælp tæller til den der har brug for hjælp, og det kan jo være mig selv imorgen.

diplom

2017-05-27 10.26.13Noget af overskuddet fra mit bogsalg har jeg valgt at give til foreningen af “Familier med kræftramte børn”.Det er vigtigt, at vi hjælper, hvor vi kan, og med det vi kan. Og det er ikke kun den økonomiske hjælp, der tæller. Hjælpen kan jo være at handle ind, for den der ikke selv kan klare det, eller slå græs eller lignende, eller en børnepasning eller et besøg hos et ensomt menneske. Nu har min nye hjemmeside været i gang i et år, og noget af overskuddet herfra har jeg valgt at give til foreningen af “Familier med kræftramte børn”.