Anmeldelser af foredrag

Lokalavisen var forbi mit foredrag

Jeg gæstede dagtilbud i Aabybro

Hvem bestemmer hjemme hos jer? Dette tema og ”modet til at turde sætte omsorgsfulde rammer og give værdisætning til børn” var nogle af de emner jeg talte om, da jeg tirsdag 10. januar 2023 gæstede Aabybro. Se hvad der blev skrevet om foredraget på følgende links.

Jammerbugt Kommunes hjemmeside

Jammerbugt Kommunes Facebookside

Lokalavisen var forbi mit foredrag

Lokalavisen Egedal havde overværet mit fordrag d. 4. november 2019, hvilket de har skrevet en artikel om “Fra teenagerens hængerøvsbukser til frygtindgydende teenagekærester: Lola Jensen i topform fik latteren frem under foredrag i Stenløse”

Læs hele artiklen fra Lokalavisen Egedal

Tusind tak for kærlig opsang

Det var en super god aften vi havde med Lola torsdag aften. Ingen tvivl om at vi alle fik noget med hjem – både til den praktiske hverdag og til at fortælle om i familien og blandt venner og kolleger. Og ikke mindst god underholdning med masser af morsomme indslag, virkelige og realistiske hverdagsglimt, som via den karikerede fremlægning gjorde det muligt at grine af dem, grine af de forældre der ikke var tilstede – og i virkeligheden grine af os selv.

 

Underholdende og inspirerende, komisk og lærerigt, karikeret og alvorligt. Fantastisk og forløsende.

 

Stor tak fra os i Vejle!

Tusind tak for kærlig opsang

Kære Lola

Tusind tak for den kærlige opsang, du leverede i aftes i Svendborg. Jeg var en af de inviterede forældre, og selvom mine PIGER er større end ”målgruppen”, var det berigende for mig at få sat finger på, hvor jeg har ”fejlet”.

Og det mener jeg positivt…..for med dé briller kan jeg nu se pointen i ikke at skælde så meget ud, som jeg til tider gør. Og ikke at bruge ”fordi det er mig, der er moderen” – for det sagde MIN mor J

Som jeg sagde til dig, var jeg helt vild med din humoristiske tilgang. Og mere en én gang tænkte jeg, at du ville have gjort dig godt i selvskab med Dirch, Kaas og Ry rundt omkring på landets revyscener – cadeau til dig!

Jeg efterlyste i aftes den teenage-bog, som du talte om. Den vil jeg glæde mig meget til at læse. Men jeg forstår godt, at livets gang tager tid….

Endnu en gang – tak!

Mange hilsner

Maja Rosendal Avnbøg

E-Skribenten

Tak for et enormt underholdende og inspirerende foredrag

Hej Lola,

Først vil min mand og jeg sige dig tak for et enormt underholdende og inspirerende foredrag. Vi havde en helt fantastisk aften.

Vi arbejder på sagen, og er sikre på, at vi nok skal komme igennem den krise, der måtte være lige nu. Vi føler os lidt bedre rustet med din bog, og håber at den kan hjælpe os et stort stykke hen ad vejen. Vi har nemlig givet op over for det offentlige systems måde at ”hjælpe” på.

Vi tror på din indfaldsvinkel, og at det er den vej med fokus på det positive i os frem for det negative, der skal lave forandringen i netop vores familie.

Endnu engang tak for en dejlig aften, du formår at skabe inspiration til vores familieliv med den mest humoristiske indfaldsvinkel, så er det da nemt at tage til sig! Tak !

Mange hilsner JF

Det bedste og sjoveste foredrag jeg nogensinde har oplevet

Jeg var, som forælder, med til dit foredrag. Først vil jeg sige, at det er simpelthen det bedste og sjoveste foredrag jeg nogensinde har oplevet. Stor ros til dig…J

eg arbejder selv som pædagog, og var fyr og flamme til vores næste personalemøde. Jeg havde de store jungletrommer fremme, og mine kolleger var positivt stemte. Jeg vil høre dig ad, hvor meget samme foredrag, som du holdt den aften, koster, og hvornår du har tid?? Jeg mener dit foredrag hed, “Det gode barneliv hjemme og i daginst”. Vi har to forældremøder i løbet af året, og har lige afholdt møde igår, så det ville være aktuelt om 6 måneder eller 12. Jeg håber at høre fra dig snarest.

Mvh LH

Nøj jeg føler mig truffet - og nøj hvor skal der arbejdes med ændring af min forældrerolle.

Kære Lola.

Jeg kan slet slet ikke slippe dine MANGE ord, fra lørdagens foredrag med dig. Nøj jeg føler mig truffet – og nøj hvor skal der arbejdes med ændring af min forældrerolle. Du har sat mange tanker igang, som jeg nu meget bedre forstår. Min 3 årige datter er ikke forkert. Det giver mening. Det sensitive barn, – kan også være voksen. Og jeg har alle alarmklokker ude ved min lille datter – gir hverken hende eller jeg plads til at være rigtige. At anerkende den følelse – som du beskriver, lige så rigtig som alle andre følelser.

Hvor er jeg lettet, glad og så taknemmelig over, at min veninde forærede mig billet til dig i julegave. Du er den bedste julegave nogensinde

Tusind tak for en lærerig lørdag.

Tusind tak, Lola. I dag starter vores nye liv – sikkert ikke uden skrig og skrål.

Varmeste Hilsner

Super foredrag i Greve.

Kære Lola. Min kone og jeg skal være førstegangsforældre her slut jan. Vi var ude og se dig i Greve.  Du fortalte under foredraget, at nogle havde givet dig kritik dig for din humoristisk stil. Du skal vide, at jeg har en kone derudover at være gravid også har personlige kriser når det gælder arbejde og familie. Det at du fortalte om forældreskabet på en glad måde, gjorde at hun fandt noget livsglæde tilbage – hun har svært ved at overskue det kommende forældreskab, men hun grinte og grinte til dit foredrag, og det gav hende lige det kick hun har brug for i sin svære tid. Så husk det næste gang nogle kritiserer dig. Derfor tak for din inspiration, selvom hun mente du var lidt for flink ved fyrerne og lidt for hård ved kvinderne 😀