Februar måneds positive historie 2016

Positiv historie for februar måned
Der er ingen, der har sendt mig et oplæg til månedens positive historie… Og jeg VIL holde liv i ideen, fordi jeg synes, at den er god, især for vi trænger til de positive historier… Så send mig gerne nogle oplæg til fremtidens nomineringer af den positive historie.

Men hvad gør jeg så her og nu, når jeg mangler en positiv historie til februar måneds nominering???… Jeg nominerer da mig selv, og det gør jeg så fordi jeg faktisk synes, at jeg er super god til at bruge skov og strand og vind og vejr positivt sammen med mine børnebørn, og uanset hvilket der sendes ned fra himlen.

Jeg skal da lige tage mig sammen, når brændeovnen knitrer, sneen daler udenfor, klokken er 20, og barnebarnet på 6år på overnatning spørger: ”Skal vi ikke gå ud og lave en snemand mormor?” Eller når de to mindste børnebørn bliver passet her, og det øsregner udenfor, og vandpytterne har en dybde, der kan gå over de smås gummistøvlekant, men hvor jeg tydeligt kan mærke, at de trænger bare sådan til at komme ud, for ellers bliver de som løver i bur…, ja så falder det mig let at give dem ALT tøjet på, og lade dem folde sig totalt ud i vejret og naturens muligheder den aktuelle dag. Og for den energi og villighed vil jeg i dag købe mig en buket blomster, som gevinst for nominering af mig selv til den positive historie i februar måned.2016-03-04 21.11.37Men måske du via medlemskabet i Forum vil sende et billede eller en stump video, hvor du viser, at du giver dine børn eller børnebørn lov til at give den max gas i vejr og natur. De to bedste tilsendte foto eller video vil så blive nomineret til positivt indslag i marts måned (og billeder eller video vil blive vist på min hjemmeside under månedens positive indslag), og som præmie herfor får du tilsendt en valgfri bog eller dvd fra min shop, hvis du sendte. Jeg håber at få tilsendt nogle kærlige, skæve, sjove, glade og inspirerende billeder og videoklip.

Bedste forårshilsner fra Lola