God artikel i Kristeligt dagblad d. 31. oktober om skilsmisse når børnene er flyttet hjemmefra.

Jeg faldt over en god artikel i Kristeligt dagblad og vil med denne gerne sætte fokus på skilsmissens bedste muligheder. Rikkes forældre blev skilt: Uanset, hvor gammel man er, bliver ens base splittet op artikel i Kristeligt Dagblad d. 31. okotber 2016

Jeg har skrevet bogen “Pas på familien også når den går i stykker”pas-paa-familien-lola-jensen-bog, som indledningsvis giver inspiration til et forsøg på at bevare parforholdet og dernæst guider både mor, far og bedsteforældre gennem skilsmissens mange facetter, ligesom nye forhold også får lidt inspiration med omkring “dine, mine og vores” mm., og hele tiden med tanke på børnenes bedste.  Jeg vil i forbindelse med fokus på skilsmissen og dens mange udfordringer udlodde en bog om emnet til en heldig vinder. Skriv en mail til sbj@lolajensen.dk så er du med i lodtrækningen. Jeg finder en vinder d. 1. dec. Tillykke til Heidi Eriksen, som er blevet udtrukket som vinder, hun har fået besked via mail. Tak for alle de indsendte mails. Bogen kan også købes i min shop.