Nyt fra appen

2017-11-27 13.42.06

I min app ligger der mere end 600 videoer og over 1000 brevkassespørgsmål og svar, lydpodcast fra familievejledningsforløb samt en ugentlig inspiration i opslagstavlen… tilsammen et stort “forældrerollesikkerhedsbibliotek”, som var målet med min Lola Jensen app. (Android er på vej tilbage, der arbejdes ihærdigt på det)

Der er nu optaget 7  vejledningsforløb til min podcast indtil videre, og det er blevet til ca. 50 episoder, hvor der bliver lagt en ny på hver anden uge. Her er en lille smagsprøve (lyt her), det er sidste og afsluttende episode i det forløb som hedder “Øget hverdagsstruktur”. Hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kom hertil, så hop med ind i appen og lyt til hele forløbet.

Hver uge bliver der lagt flere nye videoer ind, blandt andet denne video, som lægger op til fornemmelse for barnet den aktuelle dag, den nødvendige ramme med tid, og ro til øvelse i praktiske kompetencer, vilkår der tilsammen styrker barnet til at blive en sand mester.

Her kan du se, hvad andre brugere af appen har skrevet via min brevkasse;

 • Jeg vil blot sige TAK fordi du har valgt at lave en app. Den er fantastisk og dejlig hurtig at slå op i. Tak for den du er og alle dine gode råd og vejledninger.
 • Hej Lola. Tak for en fantastisk app, som har været en stor inspiration i vores familie.Jeg har abonneret på din app i over et år, og jeg må sige, at det er alle pengene værd. Jeg syntes dine videoer ofte kan svare på en løsning på vores problematikker herhjemme.
 • Hej Lola. Jeg vil bare sige tusind tak for alle dine svar. Og jeg sidder her og lytter til din podcast med hverdags struktur. Gud hvor er det spændende og givende. tak for det og dig.
 • Igen, tusind tak for dit svar. Vi læser flittigt med i app’en og har meget gavn af at trække på dine erfaringer og gode råd. Fantastisk at have sådan en som dig i ryggen, når man er usikker i forælder-rollen.
 • Kære Lola. Tusind tak for dit svar! Det er meget brugbart og konkret svar, lige hvad jeg havde brug for, så tak
 • App’en er jo fantastisk! Tænk at have så klog en kvinde lige ved hånden
 • Kære Lola.
  1000 Tak for dit sidste råd! Putningerne er nu det nemmeste i verden! Tak!!!
 • Kære Lola. Jeg er kommet i gang med din imponerende app, og har lyttet til den hele aftenen. Jeg er ung pædagog til daglig og finder rigtig meget inspiration hos dig. Hvor ER jeg glad for at jeg er kommet i gang med denne app. Tak for det gode arbejde som jeg beundrer meget!
 • Tak Lola,  jeg har fundet så utrolig mange gode råd og tips herinde til alt fra søvn til opdragelse.

Du finder appen i Appstore ved at søge Lola Jensen.

Må vi så få ro!

Jeg har skrevet en ny bog på vegne af børnene ”Må vi så få ro!” som udkom den 30. august.

 

”Ingen børn er hysteriske, nogle har bare ekstra temperament”… og måske en hverdag der forstærker udsvingene, men det lader sig omlægge…

”Det er ikke børnene, der har ændret sig”, det er barndommen”

Lad kærligheden gro ved tillid, tro og håb

Jeg er blevet interviewet til en artikel til Kristeligt dagblad om Parforholdet. “Det er som en plante, der skal nippes, nusles, gødes og vandes, ellers visner det”.

Læs artiklen i Kristeligt dagblad her 

Pippi lærer dit barn at sætte grænser, artikel i Berlingske d. 3. august 2017

Det kan være svært at vurdere, hvor meget man skal lade sit barn hænge over iPad eller tv-skærm.  Jeg giver i interviewet, gode råd til, hvad dit barn bør se og hvor meget. Læs artiklen på Berlingske her

Jeg glæder mig til at se Jer rundt omkring til de åbne foredrag

Jeg bliver ofte booket til åbne foredrag, hvor alle er velkomne. På min hjemmeside opdaterer jeg løbende, hvor i landet jeg kommer, med hvilke foredrag. Herunder er listen med åbne foredrag frem til påskeferien. Links til de åbne foredrag finder du her.

 

Lørdag d. 11. jan i Horsens med foredraget “Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids, job familie og børn, at få det til at hænge sammen.”

Mandag d. 20. januar i Helsingør med foredraget “Om at flytte med familien”

Torsdag d. 23. januar i Hornslet med foredraget “Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids, job familie og børn, at få det til at hænge sammen.”

Tirsdag d. 4. februar i Roskilde med foredraget “Hvem bestemmer hjemme hos jer?”

Onsdag d. 5. februar i Køge med foredraget “Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids, job familie og børn, at få det til at hænge sammen.”

Tirsdag d. 11. februar i Aaby med foredraget “Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids, job familie og børn, at få det til at hænge sammen.”

Torsdag d. 20. februar i Silkeborg med foredraget “Om at flytte med familien”

Tirsdag d. 25. februar i Kolding med foredraget “Forståelse af barnets følsomhed og temperament og ideer til at give barnet færre “udslag” og mere ro”

Onsdag d. 26. februar i Slagelse med foredraget”Hverdagens rutiner sat på en humoristisk spids – job, familie, børn, at få det til at hænge sammen”

Torsdag d. 27. februar i Aveøre med foredraget”Hverdagens rutiner sat på en humoristisk spids – job, familie, børn, at få det til at hænge sammen”

Mandag d. 2. marts i Svendborg med foredraget “Hvem bestemmer hjemme hos jer?”

Onsdag d. 4. marts Djursland med foredraget”Familien Danmarks hverdag sat på en humoristisk spids – job, familie, børn, at få det til at hænge sammen”

Torsdag d. 5. marts Borre Knob med foredraget”Hverdagens rutiner sat på en humoristisk spids – job, familie, børn, at få det til at hænge sammen”

Onsdag d. 11. marts i Viborg med foredraget”Hverdagens rutiner sat på en humoristisk spids – job, familie, børn, at få det til at hænge sammen”

Torsdag d. 12. marts i Ringsted med foredraget “Om at flytte med familien”

Torsdag d. 19. marts i Taastrup med foredraget”Hverdagens rutiner sat på en humoristisk spids – job, familie, børn, at få det til at hænge sammen”

Torsdag d. 26. marts i Køge med foredraget “Om at flytte med familien”

Onsdag d. 1. april i Gribskov med  foredraget “Hverdagens rutiner sat på en humoristisk spids – job, familie, børn, at få det til at hænge sammen”

Nye foredragsemner

”Kunsten (og nødvendigheden) at bytte børns tiltagende digitale vaner ud med sport og bevægelse”.

Hvor er vi på vej hen i udviklingen? Hvilken konsekvens har det for børn og barndommen, at ”space” er ved at vinde kampen mod sport?. Hvordan får man sine børn til at holde en god balance imellem teknik og bevægelse? Hvis barnet allerede sidder godt ”fast i gamerstolen”, er vejen tilbage så mulig? Er der noget godt at sige omkring teknikken, så skal det også med…

“Forståelse af barnets følsomhed og temperament og ideer til at give barnet færre “udslag” og mere ro”.

Med udgangspunkt i min bog ”Må vi så få ro!” vil jeg på løftet og humoristisk, klar og vedkommende måde give et portræt af fuld knald på børns pandelapper i dag, hvor de er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre forudsigelighed. En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse. Hvor er det ”nedslagene” rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?

Tak for tilliden som gør, at jeg har verdens bedste job.

Digital udvikling og nærvær

TV2 Lorry har lavet et program som hedder “Samtaletrappen – sådan påvirker den digitale udvikling vores nærvær”, hvor jeg er med i. Programmet kan ses her.

Book et foredrag

34 år som foredragsholder har bragt mig vidt omkring i mange emner og overskrifter. Jeg kommer også gerne til din/jeres institution eller virksomhed

Blog

I bloggen lægger jeg artikler, Go-morgen videoer, udvalgte indslag fra Facebook og mit forum, forslag til nedkøling af pandelap samt de skønne positive historier.

Shop

I shoppen er det muligt at købe mine bøger og videoer. Som noget helt nyt er det også muligt at booke en samtale via telefon eller Skype.

I min app ligger der mere end 500 videoer og over 1000 brevkassespørgsmål og svar, lydpodcast fra familievejledningsforløb samt en ugentlig inspiration i opslagstavlen… tilsammen et stort “forældrerollesikkerhedsbibliotek”, som var målet med min Lola Jensen app.

Her en video fra kategorien søvn, det emne som jeg får allerflest henvendelser om.