Forum

Forum på hjemmesiden er ved at blive overført til en bedre platform, som får mange flere muligheder samt en lettere brugerbetjening. Derfor er der nu lukket ned for nye tilmeldinger. Alle som er medlem af nuværende forum har adgang hertil, indtil det bliver lukket og vil derefter få tilbud om at komme med videre til det nye med et tilbud om en måneds gratis medlemsskab. Vi vil annoncere på hjemmesiden, når der igen bliver åbnet for tilmeldinger til nyt forum.

Forum Konkurrence

Der vil hver måned blive trukket lod blandt alle forummedlemmer, som kan vinde fine præmier fra en af vores sponsorer. I juni vil de 2 heldige vinde bogen “Hjemme hos mor får jeg altid Sushi”, begge vindere får samtidig en kode til download af App’en Mindfulness for børn . Det kræver intet andet end at være medlem for at vinde.

Maj måneds forumvindere er fundet. Tillykke til Tasja Sørensen og Mia Strauss. Vinderne er kontaktet via mail. Hvis ikke vi får svar tilbage fra vinderne, så går præmien videre til et nyt heldigt forummedlem.

Positive historier

Jeg samler på de positive historier og som medlem af forum er det muligt at vinde præmier, hvis ens historie bliver udvalgt som månedens mest positive. Jeg vil i løbet af året udvælge 2 helt særlige historier der fortjener at vinde hovedpræmien, som er et privat besøg af 2 timers varighed.
Hvis du er den heldige, der vinder, så saml mødregruppen til en snak om småbørn, venneflokken til en snak om parforhold, job, familie og børn, eller giv dit barns institution en fyraftensoplevelse for alle forældre, eller inviter dine kollegaer til en snak om arbejdsliv/familieliv i frokostpausen.
Det er også muligt at nominere andre, hvis du f.eks. synes, at pædagogerne i dit barns daginstitution, dagpleje eller skole er noget helt særligt, eller har gjort noget helt specielt, eller en hyldest til den gode kollega på arbejdspladsen, som får alle til at føle sig godt tilpas, eller ildsjælden som holder gang i foreningslivet i din by eller andet, så send en beskrivelse.
Jeg vil sende præmien til den/de nominerede, og det kommer til at stå her på hjemmesiden, hvem de heldige vindere er. Tidligere positive vinderhistorier kan læses her.
Jeg håber på at modtage mange gode historier, som kan bringe smil og glæde frem. Historien kan skrives inde på “Lolas side” i forum.
Bedste hilsner fra Lola