Nyt fra appen

2017-11-27 13.42.06

I min app finder du mere end 300 videoer og en brevkasse med endnu flere spørgsmål og svar. Du har også mulighed for at sende dit spørgsmål, hvis et svar på netop det du mangler ikke findes. Summen af indholdet kan inspirere til egen refleksion og handling og dermed øget sikkerhed. Som noget nyt er der kommet en podcastfunktion i appen, hvilket jeg er så glad for. Jeg har fået lov at optage familievejledning hos nogle familier, hvilket giver en kæmpe grundighed i tanker, spørgsmål, proces og handling fra almindelig familiehverdag. Der er optaget 5 vejledningsforløb indtil videre, og det er blevet til ca. 34 episoder, hvor der bliver lagt en ny på hver anden uge. Her er en lille smagsprøve (lyt her), det er sidste og afsluttende episode i det forløb som hedder “Øget hverdagsstruktur”. Hvis du er nysgerrig på, hvordan vi kom hertil, så hop med ind i appen og lyt til hele forløbet.

Hver uge bliver der lagt flere nye videoer ind, blandt andet denne video, som lægger op til fornemmelse for barnet den aktuelle dag, den nødvendige ramme med tid, og ro til øvelse i praktiske kompetencer, vilkår der tilsammen styrker barnet til at blive en sand mester.

Her kan du se, hvad andre brugere af appen har skrevet via min brevkasse;

  • Jeg vil blot sige TAK fordi du har valgt at lave en app. Den er fantastisk og dejlig hurtig at slå op i. Tak for den du er og alle dine gode råd og vejledninger.
  • Igen, tusind tak for dit svar. Vi læser flittigt med i app’en og har meget gavn af at trække på dine erfaringer og gode råd. Fantastisk at have sådan en som dig i ryggen, når man er usikker i forælder-rollen.
  • Kære Lola. Tusind tak for dit svar! Det er meget brugbart og konkret svar, lige hvad jeg havde brug for, så tak
  • App’en er jo fantastisk! Tænk at have så klog en kvinde lige ved hånden
  • Kære Lola.
    1000 Tak for dit sidste råd! Putningerne er nu det nemmeste i verden! Tak!!!
  • Kære Lola. Jeg er kommet i gang med din imponerende app, og har lyttet til den hele aftenen. Jeg er ung pædagog til daglig og finder rigtig meget inspiration hos dig. Hvor ER jeg glad for at jeg er kommet i gang med denne app. Tak for det gode arbejde som jeg beundrer meget!
  • Tak Lola,  jeg har fundet så utrolig mange gode råd og tips herinde til alt fra søvn til opdragelse.

Du finder appen i Appstore eller GooglePlay ved at søge Lola Jensen.

Må vi så få ro!

Jeg har skrevet en ny bog på vegne af børnene ”Må vi så få ro!” som udkom den 30. august.

 

”Ingen børn er hysteriske, nogle har bare ekstra temperament”… og måske en hverdag der forstærker udsvingene, men det lader sig omlægge…

”Det er ikke børnene, der har ændret sig”, det er barndommen”

Lad kærligheden gro ved tillid, tro og håb

Jeg er blevet interviewet til en artikel til Kristeligt dagblad om Parforholdet. “Det er som en plante, der skal nippes, nusles, gødes og vandes, ellers visner det”.

Læs artiklen i Kristeligt dagblad her 

Pippi lærer dit barn at sætte grænser, artikel i Berlingske d. 3. august 2017

Det kan være svært at vurdere, hvor meget man skal lade sit barn hænge over iPad eller tv-skærm.  Jeg giver i interviewet, gode råd til, hvad dit barn bør se og hvor meget. Læs artiklen på Berlingske her

Jeg glæder mig til at se Jer rundt omkring til de åbne foredrag

Jeg bliver ofte booket til åbne foredrag, hvor alle er velkomne. På min hjemmeside opdaterer jeg løbende, hvor i landet jeg kommer, med hvilke foredrag. Herunder er listen med åbne foredrag frem til efterårsferien. Links til de åbne foredrag finder du her.

 

Torsdag d. 26. september i Odense med foredraget “Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids, job familie og børn, at få det til at hænge sammen.”

Mandag d. 30. september i Frederikssund med foredraget “Forståelse af barnets følsomhed og temperament og ideer til at give barnet “færre” udslag og mere ro”

Tirsdag d. 1. oktober i Asferg med foredraget “Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids, job familie og børn, at få det til at hænge sammen.”

Onsdag d. 2. oktober i Korsør med foredraget “Forståelse af barnets følsomhed og temperament og ideer til at give barnet “færre” udslag og mere ro”

Torsdag d. 3. oktober i Rønne med foredraget “Hverdagens rutiner sat på humoristisk spids, job familie og børn, at få det til at hænge sammen.”

Tirsdag d. 8. oktober i Vejle med foredraget “Seniorliv, fællesskab og bedsteforældrerollen”

Parforholdets (u)muligheder med børn.

2017-09-20 10.34.05

Så kommer Morten og jeg igen en tur rundt i landet. Håber at se Jer til en sjov og inspirerende aften. Billetter kan købes her via Tikko

Tak for tilliden som gør, at jeg har verdens bedste job.

Digital udvikling og nærvær

TV2 Lorry har lavet et program som hedder “Samtaletrappen – sådan påvirker den digitale udvikling vores nærvær”, hvor jeg er med i. Programmet kan ses her.

Book et foredrag

34 år som foredragsholder har bragt mig vidt omkring i mange emner og overskrifter. Jeg kommer også gerne til din/jeres institution eller virksomhed

Blog

I bloggen lægger jeg artikler, Go-morgen videoer, udvalgte indslag fra Facebook og mit forum, forslag til nedkøling af pandelap samt de skønne positive historier.

Shop

I shoppen er det muligt at købe mine bøger og videoer. Som noget helt nyt er det også muligt at booke en samtale via telefon eller Skype.

I min app ligger der over 300 videoer med tips og fif, spørgsmål og svar fra marken og meget andet.

Her en video fra kategorien søvn, det emne som jeg får allerflest henvendelser om.