Blog

På min blog lægger jeg løbende videoer, debatindlæg og meget andet ind.

Indlæg og debat fra min forumside.

Her er det muligt at se lidt af det som sker i mit forum. Hvis du er nysgerrig på at læse mere, se flere videoer eller deltage i debatten, så meld dig ind i forum. Vi ses derinde til gode debatter.

Go'morgen Danmark

Gomorgendanmark

Proceduren hos TV2 er blevet lavet om og jeg får ikke længere tilsendt klip til min hjemmeside. Men tidligere klip kan ses her.

Indlæg og debat fra bl.a. min Facebookside

Her bliver der fra tid til anden lagt nye indlæg på omkring familieliv og debatindlæg fra Facebook.

Artikler

Artikler fra magasiner, aviser og online blogs, hvori jeg er interviewet. Samt artikler som jeg anbefaler.

Hør de skarpe spørgsmål fra Radio Køge

Jeg har svaret på spørgsmål fra Radio Køges lyttere. Det er der blevet en masse små gode radioindslag ud, som du kan høre her.
radio-2-xxl

Positive indlæg

Pressen giver os gerne, alt det der går galt og ikke er godt nok. Men det giver os behov for at høre de gode historier, for dem er der masser af og jeg vil gerne hjælpe dem frem. Derfor fremhæver jeg et positivt indlæg hver måned.

Al hjælp tæller til den der har brug for hjælp, og det kan jo være mig selv imorgen.

diplom

2017-05-27 10.26.13Det er vigtigt, at vi hjælper, hvor vi kan, og med det vi kan. Og det er ikke kun den økonomiske hjælp, der tæller. Hjælpen kan jo være at handle ind, for den der ikke selv kan klare det, eller slå græs eller lignende, eller en børnepasning eller et besøg hos et ensomt menneske. Nu har min nye hjemmeside været i gang i et år, og noget af overskuddet herfra har jeg valgt at give til foreningen af “Familier med kræftramte børn”.